עוגת גבינה דיאטטית מתכון מוצלח במיוחד
המתכון המושלם לעוגת גבינה דיאטטית של לילך טייב.
מצרכים:
6 ביצים מופרדות
חצי כוס סוכר חום
2 כפות גדושות קורנפלור
2 כפות אינסטנד פודינג וניל
500 גרם גבינה לבנה 1/2% שומן
מתכונים דיאטטים נוספים:
פאי מוס לימון דיאטטי
פשטידת כרוב דיאטטית לירידה במשקל
מתכון נוסף עם סרטון לעוגת גבינה דיאטטית של פינת האוכל של סיון:
אופן הכנה:
1. מקציפים חלבונים וסוכר לקצף מבריק ונוקשה (כ-10 דקות).
2. בקערה נפרדת שמים את הגבינה, החלמונים, הקורנפלור והפודינג ומערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה.
3. מאחדים את קצף החלבונים לתערובת הגבינה ומערבבים היטב ובעדינות בצורת עטיפה.
4. משמנים תבנית עגולה קפיצית ויוצקים לתוכה את התערובת.
5. מחממים תנור לחום בינוני-גבוהה (200 מעלות), מכניסים את העוגה לתנור ואופים למשך 10 דקות, מנמיכים את חום התנור לחום בינוני-נמוך, 150-160 מעלות, ואופים עוד כ-40 דקות.