עוגת גבינה של פעם
עוגת גבינה בסגנון של פעם של אתי ממן, עוגה פשוטה להכנה ועם טעם נדיר.
מצרכים:
6 ביצים
1 כוס סוכר
750 גרם גבינה לבנה
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
1 כפית תמצית וניל
250 גרם שמנת מתוקה
3 כפות קורנפלור
אופן הכנה:
1. בקערה גדולה נערבב גבינה, חצי כוס סוכר, אינסטנט, חלמונים, קורנפלור, ותמצית וניל.
2. נקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר, ונוסיף לתערובת הגבינה ונקפל בעדינות.
3. נקציף שמנת מתוקה לקצפת רכה, נוסיף לתערובת, נקפל עד לקבלת תערובת אחידה.
4. נסדר נייר כסף בתוך תבנית תנור ומעל נייר אפיה, נניח רינג ונעטוף עם נייר כסף
5. לצקת את התערובת (אין צורך לשמן תבנית)
6. נכניס לאפייה בתנור שחומם ל-180 מעלות עם תבנית מים, ואופים במשך שעה (לא פותחים את התנור)
7. לאחר אפייה מכבים ומשאירים את העוגה בתנור שעה נוספת. לאחר מכן נכניס למקרר לשעתיים, ואז נעביר לכלי הגשה.
מתכון זה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגת גבינה
סרטון עם מתכון נוסף של עוגת גבינה:
מתכוני עוגת גבינה נוספים:
עוגת גבינה טורט מושלמת
עוגת גבינה קרה פירורים מתכון של תומר תומס
עוגת גבינה קלה ללא הפרדת ביצים