חיפוש

עוגת גלידה מיוחדת מתכון חובה לקיץ הזה

עוגת גלידה חלומית מתכון קל

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

עוגת גלידה מתכון חובה לקיץ הזה

מעיין פוגל משתפת אותנו במתכון מושלם של עוגת גלידה לוטוס.

מצרכים:
1 מיכל שמנת מתוקה
חבילת אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס סוכר
1/2 כוס חלב
250 גרם גבינה לבנה 9 אחוז
אריזה קטנה ביסקויטים לוטוס
ממרח לוטוס
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
קינוח עוגיות לוטוס פרווה
עוגת לוטוס נדירה ב-10 דקות
פצפוצי אורז בציפוי לוטוס ממכר

מתכון נוסף:

אופן הכנה:
1. מקציפים את השמנת מתוקה ובהדרגה מוסיפים פודינג וחלב. מהירות גבוהה מוסיפים גם סוכר ומקציפים 3-4 דקות.
2. מוסיפים גבינה ומערבבים עם לקקן.
3. מסדרים בתבנית שכבת ביסקויטים אחד ליד השני.
4. מעל ממלאים בתערובת הקצפת ומניחים למעלה ביסקויטים עם רווחים קטנים.
5. מחממים ממרח לוטוס ושופכים בין הרווחים של הביסקוויטים.
6. ניילון נצמד ולמקפיא.

מתכון לעוגת גלידה נדירה

לאה מאיר משתפת אותנו במתכון חלומי של עוגת גלידה.
עוגת גלידה מתכון חלומי

מצרכים:
לטבילה
1/2 כוס חלב (120 מ"ל).
1/2 כפית תמצית וניל.
לעוגה
1 חבילת פתי-בר קלאסי (250 גרם) או פתי-בר ללא גלוטן.
1/2 כוס חלב (120 מ"ל).
1 כפית תמצית וניל.
1 גביע גבינה לבנה בטעם וניל או גבינה לבנה 9% (250 גרם).
1/4 כוס סוכר (50 גרם).
1 כפית תמצית וניל.
1 וחצי מכלים שמנת מתוקה להקצפה 38% (370 מ"ל).
4 כפות אבקת סוכר (32 גרם).
לציפוי
1/2 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 38% (120 מ"ל).
150 גרם שוקולד מריר, קצוץ.
50 גרם שוקולד מריר מגורד.
ורק עם רוצים אפשר לקשט עם שוקולד צ'יפס לבן.
נדרש
תבנית מלבנית בינונית 22×31.
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
עוגת תפוחים מעלפת – מתכון נדיר
עוגת שוקולד פאדג'ית

מתכון נוסף:

אופן הכנה:
הכנת העוגה:
1. מערבבים בקערה את הגבינה עם הסוכר ותמצית הוניל בעזרת מטרפה ידנית.
2. בקערת המיקסר להקציף את השמנת המתוקה יחד עם אבקת הסוכר עד לקצפת יציבה מאוד, מערבבים 1/3 מהקצפת לתוך תערובת הגבינה ולאחר מוסיפים את שאר הקצפת בתנועות קיפול בעדינות כדי לא לאבד את האווריריות של הקצפת עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה .
3. מערבבים בצלחת עמוקה את החלב ותמצית הוניל, טובלים את הפתי בר בחלב ממש לשניה ומניחים בתבנית בשכבה אחידה (אם הפתי בר לא נכנס בשלמותו אפשר לשבור אותו ולוודא שכל תחתית התבנית מכוסה.
4. יוצקים מעל הפתי בר 1/2 מתערובת הגבינה ומיישרים בעזרת מרית, מניחים מעל עוד שכבת פתי בר טבולים בחלב.
5. יוצקים מעל את תערובת הגבינה שנותרה ומיישרים.
6. מכסים היטב בניילון נצמד ומעבירים למקפיא לפחות 3-4 שעות, עדיף לילה.
7. שמים את השוקולד המריר בקערה, מביאים את השמנת לסף רתיחה יוצקים מעל השוקולד, ממתינים 2 דקות ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה ומבריקה בצבע חום כהה.
8. ממתינים כ-5 דקות עד שתערובת השוקולד תתקרר מעט ואז מערבבים שוב.
9. מוציאים את העוגה מהמקפיא, מזלפים את רוטב השוקולד המומס בשכבה דקה ואחידה, מגרדים בעזרת פומפייה את השוקולד לפתיתי שוקולד ומפזרים מעל, מכסים בניילון נצמד ומחזירים למקפיא.
10. מוציאים מהמקפיא, חותכים לריבועים ומגישים קפוא.
זהו מוכן! כדאי נסו, כלום עבודה, ויש לכם אחלה גלידה מושלמת.
בתיאבון! אז,כנסו למטבח וספרו איך היה.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות