חיפוש

עוגת גלידה פקאן מתכון מושלם

עוגת גלידה פקאן מתכון מושלם
סוניה סאני בן הרוש משתפת אותנו במתכון מושלם לעוגת גלידה פקאן

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

סוניה סאני בן הרוש משתפת אותנו במתכון מושלם לעוגת גלידה פקאן

מצרכים להכנת עוגת גלידה פקאן:

  • מצרכים לתחתית
  • 200 גרם פתי בר טחון
  • 125 גרם חמאה
  • 1 כף גדושה סוכר
  • מצרכים לגלידת פקאן
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה – השף הלבן
  • 1 פחית חלב מרוכז ממותק
  • 1 גביע גבינת מסקרפונה
  • 150 גרם אגוזי פקאן מסוכרים
  • ולקישוט העוגה
  • 100 גרם שברי פקאן מסוכר

אופן הכנה:

  1. ממיסים את החמאה על אש נמוכה יחד עם כף סוכר עד שהכל נמס, מכבים את האש ומיד מוסיפים את הפתי בר הטחונים ומערבבים היטב..
  2. מהדקים לתחתית התבנית ומכניסים להקפאה משהו כמו 10 דקות- רבע שעה..
  3. 5 דקות לפני שמוציאים מהמקפיא מתחילים להקציף במיקסר 2 שמנת מתוקה משהו כמו 2 דקות..
  4. מוסיפים את החלב המרוכז וגבינת המסקרפונה וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם יציב אך לא נוקשה..
  5. מפסיקים להקציף ומוסיפים את הפקאן בתנועות עטיפה (עם לקקן)..
  6. מוציאים מהמקפיא את התבנית – זה הזמן לשים שקף מסביב לתבנית( בחלק הפנימי כמובן) ויוצקים פנימה את הקרם..
  7. מכסים בניילון נצמד ומכניסים שוב למקפיא לכמה שעות טובות -( אפשר גם לכל הלילה).
  8. אחרי שעתיים הוצאתי מהמקפיא ופיזרתי קצת שברי פקאן והחזרתי למקפיא לעוד כמה שעות להתייצבות..
  9. חותכים את שאר הפקאן המסוכר לחתיכות גסות ומפזרים לקישוט מעל העוגה..
  10. חותכים את העוגה כשהיא חצי קפואה- הרבה יותר קל..
  11. שומרים במקפיא ומעבירים למקרר חצי שעה לפני ההגשה

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות