אופן הכנה:
1. טוחנים את העוגיות לפירורים, מוציאים את תערובת הפירורים לקערה ומוזגים את המחמאה המומסת.
2. משטחים את הפירורים בתבנית אינגליש סיליקון נשלפת.
3. ממיסים במיקרוגל שוקולד מריר עם 4 כפות חלב קוקוס .
4. מקציפים 500 מ"ל שמנת צמחית עם אינסטנט פודינג וניל, ו-3/4 כוס חלב קוקוס.
5. אחרי שהקצפת מוכנה, מחלקים את הקרם לשתיים.
6. מוזגים מעט מהקצפת לתערובת השוקולד כמובן שנותנים לשוקולד להצטנן.
7. לאחר מכן מעבירים את כל השוקולד לקצפת לאיחוד המרכיבים.
8. משטחים על שכבת הפירורים ומקפיאים חצי שעה להתייצבות.
9. מוציאים מהמקפיא ומורחים שכבת וניל ושוב מקפיאים.
10. בכל פעם שמניחים שכבה של קרם חייב לתת לה להתייצב במקפיא אחרת הקרמים יערבבו.