אורית לוי משתפת אותנו במתכון מושלם של קרין גורן לעוגת זברה.
- 2 מיכלי שמנת מתוקה (סה"כ 500 מ"ל)
 - חצי כוס חלב
 - 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
 - חצי כוס סוכר
 - 1 גביע גבינה לבנה 5% (250 גר')
 - 20 ביסקוויטים פתי בר שוקולד
 - חלב להרטבת הביסקוויטים
 - לקישוט – שוקולד חלב או מריר מגורר
 
אופן ההכנה
- מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט וניל וסוכר במהירות גבוהה למשך 2 דקות.
 - כשמתקבל קרם להוסיף את הגבינה ולהקציף עוד 10 שניות. להניח בקערה בצד 3 כפות גדושות.
 - למזוג את התערובת לתבנית אינגליש קייק גמישה מקרטון או סיליקון משומנת.
 - טובלים ביסקוויט בחלב ולהכניס אותו לתוך הקרם עד שנוגע בתחתית התבנית.
 - ממשיכים כך עד שהתבנית מלאה בשורות צפופות של ביסקוויטים רטובים.
 - מורחים מלמעלה את הקרם ששמנו בצד ומיישרים.
 - מקפיאים את העוגה ללילה או ל- 8 שעות, הופכים על מגש ומסירים את התבנית כשהעוגה קפואה.
 - מפזרים שוקולד מגורר על העוגה.
 - מפשירים כשעה במקרר ומגישים קר.
 - תודה לקרין גורן על מתכון מושששששלם ♥
 
סרטון המדגים את כל שלבי הכנת עוגת זברה:
