שונטל אלמועלם משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת טורט גבוהה ב-2 צבעים.
6 ביצים
כוס וחצי סוכר
4 סוכר וניל
כוס מיץ תפוזים
כוס שמן
3/4 כוס קוקוס
שתיים וחצי כפיות אפייה
2 כוסות קמח
כוסות לשתיה חמה
לתערובת השוקולד:
2-3 כפות ממרח שוקולד
כף קקאו
אופן ההכנה:
תחילה מפרידים את הביצים
בקערת המיקסר ניקח את החלבון עם כוס סוכר ונקציף לקצף יציב ותפוח
בקערה השנייה מניחים את החלמון וחצי כוס סוכר ומקציפים
לאחר מכן מוסיפים את התפוזים השמן והקוקוס ומערבבים
לאחר עירבוב טוב טוב מוסיפים את הקמח ואת האפייה מערבבים טוב טוב
מאחדים בין שתי הקערות בשלוש פעימות כל פעם קצת ולקפל
לאחר מכן לוקחים את על העיסה מחלקים לשניים לקערה אחת מוסיפים את תערובת השוקולד ומקפלים טוב טוב
לוקחים תבנית איזה שרוצים אני השתמשתי בתבנית עגולה אם חור מתחילים לשפוך מעט מהלבן ואחר כך מהחום וככה כל פעם עד שנגמר אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות במשך 35 דקות או עד שנועצים קיסם והקיסם יוצא נקי
עוגה אוורירית טעימה מאוד וקלה
בהצלחה?