דרגו את המתכון

מתכון לעוגת מוס שוקולד פרווה של שרון ממן.

מצרכים:

תבנית: תבנית / רינג בגודל 20
תחתית בראוניז:
200 גרם שוקולד מריר איכותי
200 גרם חמאה או מרגרינה
240 גרם סוכר
60 גרם קקאו
4 ביצים
80 גרם קמח

מוס שוקולד:
130 חלב סויה
130 שמנת ריצ
50 גרם חלמונים
30 גרם סוכר
460 גרם שוקולד מריר
30 גרם מסת ג’לטין (20 גרם אבקה + 100 גרם מים) לשקול מזה 30 גרם
480 שמנת ריצ

זיגוג שוקולד מריר
75 מ”ל מים
150 סוכר 150 גלוקוז
100 שמנת ריצ
70 מסת ג’לטין
125 גרם שוקולד מריר

אופן הכנה:

סרטון עם מתכון נוסף לעוגת מוס שוקולד פרווה:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות