עוגת סברינה ב-5 דקות
אין על העוגות הנוסטלגיות של שנות ה-80, בילדותי העוגות הכי מפורסמות היו המילפה ועוגת סברינה.
אז קבלו מתכון הכי קל בעולם של עוגת סברינה ב-5 דקות ,עוגת מאוד עשירה עם יוגורט פודינג וניל,ריבת תות,גבינת שמנת ומרכיבים נוספים ההופכים את העוגה למושלמת ואידיאלית לשבת הקרובה.
מתכון של חני קונאשוילי
מצרכים:
3 ביצים L
½ כוס סוכר
2 כפות שמן
½1 מיכל יוגורט טבעי 300 גרם
¼1 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
לסירופ:
¼1 כוס מים
½ בקבוק רום
2 שקיות סוכר וניל 20 גרם
½ כוס סוכר
לציפוי:
3 כפות ריבת תות או קונפיטורה
לקרם:
1 מיכל שמנת מתוקה 250 מ"ל
¾ כוס חלב
1 חבילה פודינג וניל 80 גרם
1 כף מחית וניל מוסיף המון
1 מיכל גבינת שמנת או נפוליאון 200 גרם
תבנית 24
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
מתכון לעוגת סברינה מושלמת של שנות ה-80
סברינה מתכון של פעם
עוגת סברינה קלה ומושלמת
עוגת סברינה משגעת של ניקי ב
אופן הכנה:
1. לערבב הכל ביחד עם מטרפה ידנית ללא מיקסר.
2. אחרי ערבוב לשמן את התבנית.
3. למזוג את הבלילה ולהכניס לאפייה על 160 מעלות עד להזהבה.
להכנת הסירופ:
1. נרתיח את רכיבי הסירופ.
2. איך שמוציאים לשפוך כוס מי ברז, ואז את הסירופ. אל דאגה הכל נספג.
המשך הכנה:
1. כשהעוגה מתקררת, נמרח 3 כפות ריבת תות או קונפיטורה מעל. (לריבה להוסיף 2 כפות מים רותחים ולערבב כך אפשר למרוח בקלות).
2. נמרח מעל את הקרם.
להכנת הקרם:
1. נקציף את השמנת, חלב, ופודינג יחד.
2. נוסיף את הגבינה.
3. נמרח מעל העוגה ונקשט כמו שאוהבים.