מצרכים
- 7 ביצים
- 7 כפות סוכר
- 7 כפות קמח מצה
- 2 כפות אגוזים קצוצים לא חייב אבל מוסיף
- 2 כפות קמח של פסח
- 2 כפות קמח תפוח אדמה
- 10 גרם אבקת אפייה
מצרכים לסירופ :
- 3 כוסות סוכר
- 2 כוסות מים
- 2 כפות דבש או סילאן
מצרכים לקצפת:
- 2 מיכלי שמנת מתוקה 500 מ"ל או קצפת צמחית לפרווה
- 24 גרם סוכר וניל
מצרכים לקישוט:
- דובדבנים מסוכרים
-
תבנית חד פעמית מלבנית 20*30 או תבנית עגולה 28