דרגו את המתכון
עוגת סולת מושלמת לפסח
ירדנה ג'נח משתפת אותנו במתכון לעוגת סולת מושלמת לפסח
מצרכים:
רכיבים לעוגה:
3 ביצים
1 כוס בוטנים טחונים
3 כוסות קמח מצה
½1 כוס כוס סוכר
½ כפית קינמון
1 כוס שמן
10 גרם אבקת אפיה (כשרה לפסח)
גרידת תפוז מתפוז שלם
1 כוס מיץ תפוזים
רכיבים לסירופ:
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים
1 פרוסת לימון
אופן ההכנה מופיע בהמשך
מתכונים נוספים:
עוגת גבינה מתכון נוסטלגי
פנקייק כשר לפסח
עוגת שוקולד ממכרת כשרה לפסח
מתכון נוסף:
אופן הכנה:
1. לערבב את כל רכיבי העוגה עד קבלת עיסה אחידה.
2. להעביר את העיסה בתבנית משומנת, לחתוך לריבועים ולקשט בחצי שקד.
3. לאפות ב־180 מעלות במשך כ־40 דקות.
4. להוציא את העוגה מהתנור ולשפוך את הסירופ מעל בעודה חמה.