חיפוש

עוגת קרמבו חלבית מתכון הורס

עוגת קרמבו חלבית מתכון הורס

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

3/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

עוגת קרמבו חלבית מתכון הורס

רויטל זניש משתפת אותנו במתכון הורס של עוגת קרמבו חלבית.

מצרכים:
תבנית עגולה בגודל 24 או 26 ס"מ.
כוס אוניברסלית 240 מ"ל.
*בסיס לעוגת קרמבו
5 ביצים בגודל L
חצי כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג שוקולד
*קרם וניל*:
2 שמנת מתוקה 38% ( סה"כ 500 מ"ל)
2 אינסטנט פודינג וניל
2 כוסות חלב
כף אבקת סוכר
*ציפוי* גנאש מעל העוגה
200 גרם שוקולד מריר
200 מ"ל שמנת מתוקה
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
עוגת קרמבו הכי טעימה – מתכון קל
עוגת קרמבו שחר ממכרת
עוגת קרמבו ממכרת

מתכון נוסף:

*אופן ההכנה*:
מקציפים את הביצים שלמות כשתי דקות.
אח"כ מוסיפים סוכר וממשיכים להקציף עוד 5 דקות עד שמתקבל קצף תפוח ויפה
עוצרים ומוסיפים את האינסטנט פודינג שוקולד
ומערבלים עד שהכל מתערבב לבלילה אחידה.
מרפדים תבנית עגולה מתפרקת מספר 24 או 26 ומשמנים ומעבירים את הבלילה לתוך התבנית.
אופים חצי שעה או עשרים וחמש דקות בתנור חם שחומם מצב טורבו מראש ל – 170 מעלות
או מצב אפיה רגילה להוסיף עוד 5- 10 דקות אפיה כי לוקח טיפה יותר
זמן לאפות ברגיל.
*הארה חשובה*:
העוגה עולה בזמן האפיה
והיא צונחת בתום האפיה.
*אופן הכנת קרם וניל*:
שמים את כל המרכיבים בקערת המיקסר
מערבבים ידנית היטב ואז מפעילים את המיקסר
להקצפה מהירה ואחידה.
עד שמקבלים קרם יציב.
את הקרם מעבירים לתבנית עם תחתית השוקולד שהתקררה.
משטחים את הקרם בעזרת פלטה( לקקן ).
ומכניסים את העוגה להקפאה לשעה.
אחרי שעה מכינים את הגנאש.
*אופן הכנת הגנאש*:
שמים הכל בקערה מכניסים למיקרו לדקה מוציאים נותנים מנוחה של דקה ואח"כ מערבבים הכל עד שמקבלים גנאש זוהר חלק ויפה.
אח"כ שופכים את הגנאש על הקרם מזיזים את התבנית מצד לצד שהגנאש יכסה את כל העוגה.
ומקפיאים את העוגה ל – 4 שעות.
*מעבירים את העוגה למקרר שעה לפני ההגשה**
בהצלחה!! רויטל זניש ❤️

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות