חיפוש

עוגת קרפ צרפתי מגרה כזאת לא ראיתם

עוגת קרפים

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

עוגת קרפ צרפתי מגרה כזאת לא ראיתם

מרי קוגן משתפת אותנו בעוגת קרפ צרפתי מטריפה ומגרה

מצרכים:
להכנת הקרפים:
8 ביצים (בגודל בינוני)
1 ליטר חלב
1 חבילה חמאה (100 גרם – מומסת)
1 כפית מחית וניל
קמח לבן (30 גרם)
קקאו (70 גרם )
סוכר לבן (200 גרם)
1 שקית אינסטנט פודינג בטעם שוקולד (80 גרם)
להכנת הקרם:
1 שקית אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
1 חבילת פילדלפיה (בטמפרטורת החדר)
1 חבילה שמנת מתוקה להקצפה (500 מ"ל )
½ כפית מחית וניל

אופן ההכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
קרפ צרפתי קל ומהיר של תומר תומס
מתכון לקרפ צרפתי כמו בקניון
בלינצס כשר לפסח מתכון מנצח

מתכון נוסף:

אופן ההכנה:
1. לצורך הכנת הקרפים ננפה את הקמח והקקאו אל תוך קערה ונוסיף את הסוכר ואבקת האינסטנט פודינג. יש לערבב ולהניח בצד.
2. בקערה נפרדת יש לערבב את הביצים יחדיו עם החלב והחמאה המומסת (בטמפרטורת החדר) ומחית הווניל.
3. לאחר מכן מערבבים יחדיו את שתי הקערות, ניתן לעשות זאת בצורה ידנית או להיעזר במיקסר.
4. הבלילה שמתקבלת אמורה להיות מימית, זכרו כי זוהי אינה בלילת עוגה, אלא קרפים.
5. את הבלילה נעביר במסננת ולאחר מכן נצנן במקרר למשך כשעה כאשר היא מכוסה בפלסטיק נצמד.
הכנת המילוי:
1. יש להקציף במיקסר את השמנת המתוקה ולאחר מכן להוסיף את אבקת האינסטנט פודינג ומחית הווניל.
2. מי שרוצה להעניק טעם מיוחד יכול גם להוסיף 3 כפות ליקר כמו למשל אייריש קרים.
3. את הקרם המתקבל יש לכסות בפלסטיק נצמד ולשמור במקרר.
הכנת הקרפים:
1. לאחר שהבלילה התקררה נוכל להתחיל להכין את הקרפים במחבת.
2. מומלץ לעשות זאת עם ספריי שמן השתמשו בכלי מדידה על מנת לקבל קרפים בגודל אחיד.
3. חצי כוס בלילה אמורה להספיק לקרפ גדול.
4. יש לשפוך את הבלילה על המחבת ולהטות את המחבת בתנועות סיבוביות על מנת לפזר את הבלילה.
5. כאשר מתחילות להופיע בועות, ניתן לקרוץ את הקרפ באמצעות רינג בקוטר 24.
6. את העודף ניתן להסיר ואז להפוך את הקרפ בעדינות לעשר שניות נוספות.
7. לאחר מכן להוציא את הקרפ ולהמשיך להכין את הקרפ הבא באותו אופן.
8. בינתיים ניתן להניח את הקרפים המוכנים על נייר אפייה.
9. לאחר שהקרפים התקררו ניגש למלאכת הרכבת העוגה.
10. ניקח את הקרפ הראשון ונמרח עליו את הקרם בשכבה דקה, – נשים עליו את הקרפ השני וכך נמשיך למרוח קרם ולשים עוד קרפ.
11. כאשר הכל מוכן יש להכניס למקרר למשך לילה אחד בטרם מגישים.
12. בשלב זה, כאשר העוגה קרה, ניתן גם לצפות בגאנש שוקולד.
בתאבון!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות