דרגו את המתכון

עוגת רולדה לפסח מתכון נדיר וקל

עוגת רולדה לפסח מתכון נדיר וקל של אריאלה אביטן

מצרכים

5 ביצים
1 כוס סוכר
חצי כוס קורנפלור
שמנת מתוקה

אופן הכנה מופיע בהמשך







מתכונים נוספים:

בלינצ’ס כשר לפסח במילוי בשר טחון
בראוניז מקמח שקדים כשר לפסח
מגולגלות שוקולד השחר נדירות – מתכון לפסח

מתכון נוסף של עוגת רולדה לפסח

אופן הכנה:

1. להקציף את הביצים לקצף תפוח להוסיף את הסוכר להנמיך מהירות להוסיף את הקורנפלור.
2. לשמן נייר אפיה על התבנית של התנור לאפות 10 ד' בדיוק.
3. לצנן 5 דקות לגלגל בזמן הזה להכין את הקצפת למלא ולקשט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות