חיפוש

עוגת רולדת שוקולד מתכון מושחת

עוגת רולדת שוקולד מתכון נדיר

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

עוגת רולדת שוקולד מתכון נדיר

פרח גבסו משתפת אותנו במתכון נדיר של עוגת רולדה שוקולד.

מצרכים:

לרולדה:
4 ביצים L (מופרדות)
½ כוס סוכר
1 כוס קמח תופח
4 כפות שמן
לקרם שוקולד:
4 כפות מים
4 כפות סוכר
1 ¼ כפות קקאו/שוקולית
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם מחמאה (או מרגרינה)
לגנאש:
250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה פרווה
200 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
רולדת גבינה המתכון ששבר את הרשת
רולדת שוקו וניל טעימה שבא למות
רולדת שמרים שוקולד מושלמת

מתכון נוסף:

אופן הכנה:

1. נחמם תנור על 170מעלות אפיה.
2. נפריד את הביצים. נקציף את החלבונים עם מעט מלח ואז נוסיף את הסוכר בהדרגה (עד שמתקבל מרנג תפוח וחזק).
3. נוריד את מהירות המיקסר למינימום ונוסיף את החלמונים.
4. נמשיך להקציף על מהירות נמוכה ונוסיף קמח ושמן.
5. לצקת את הבלילה לתבנית (רצוי לדפוק את התבנית על מנת לקבל רולדה אחידה בגובה).
6. נאפה לעשרים דקות בזמן שהרולדה בתנור
7. נכין את קרם השוקולד – בקלחת נחמם את הסוכר עם המים ואז נוסיף שוקולית או קקאו ונערבב מעט
8. נוסיף קוביות שוקולד מריר ונערבב היטב עד שהשוקולד נמס.
9. נעביר ללהבה נמוכה ונוסיף מחמאה או מרגרינה.
10. נכבה את הגז ונמשיך לערבב עד שמתקבל קרם סמיך וחלק.
11. כשהרולדה מוכנה נצנן מעט ונגלגל עם נייר האפיה (רצוי להכניס את הרולדה לשקית ולאטום את השקית לגמרי).
12. בזמן שהרולדה בשקית נכין את הגנאש.
13. בקלחת נחמם את השמנת להקצפה עם השוקולד, נערבב מעט עד שמתקבל קרם סמיך וחלק.
14. להרכבת הרולדה – נפתח את הרולדה על משטח עבודה.
15. נמרח את קרם השוקולד ונגלגל שוב את הרולדה רק הפעם בלי נייר אפיה.
16. נניח את הרולדה על רשת ויוצקים מהגנאש.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות