דרגו את המתכון
נאוה מלכה משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת שוקולד אגוזים וקוקוס.
מצרכים:
- 6 ביצים מופרדות
- כוס וחצי סוכר כוס מידה
- חצי כוס שמן
- כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי
- סוכר וניל
- אבקת אפיה
- שקית קמח כשר לפסח של מאסטר שף (200 גרם)
- כוס אגוזים קצוצים.
- כוס קוקוס
- חבילה שוקולד מריר מגורד
אופן הכנה:
- להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר.
- לקצף יציב,להניח בצד.
- להקציף חלמונים עם כוס סוכר לקצף תפוח.
- להוסיף את השמן בזרם דק.
- להוסיף סוכר וניל קמח אבקת אפיה.
- ומיץ תפוזים לסירוגין.
- להוסיף את האגוזים הקוקוס והשוקולד .
- לערבב עד לאיחוד.
- לקפל את החלבונים לעיסה .
- לאפות ב-180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש בערך 45 דקות.
- לצנן .