דרגו את המתכון

עוגת שוקולד מופלאה שאתם חייבים לנסות

חגיגה של רכות ועונג.

הנה המתכון המושלם לעוגת שוקולד שתגרום לכם להתאהב! רכה, לחה, עשירה ופשוט מענגת, עוגה זו היא פינוק מושלם לכל אירוע או סתם לנשנוש מתוק באמצע היום.

מקור המתכון:

המתכון הזה הוא פרי יצירתי שלי, פותח לאחר ניסיונות רבים במטבח. רציתי ליצור עוגת שוקולד שתעלה על כל הציפיות, ותהיה לא רק טעימה, אלא גם קלה להכנה.

מתכון של פרח גבסו.

רשימת מרכיבים:

לגנאש:

הכנה:

  1. חממו תנור ל-170 מעלות.
  2. רפדו רק את תחתית התבנית בנייר אפיה.
  3. הקציפו את הביצים עם מעט מלח והוסיפו בהדרגה את הסוכר.
  4. במקביל, המיסו במיקרוגל את השוקולד עם השמנת להקצפה עד למרקם חלק.
  5. ערבבו את תערובת השוקולד עם כוס מים רותחים וכף נס קפה.
  6. הוסיפו את תערובת השוקולד לקערת המיקסר עם הביצים, תוך כדי ערבוב במהירות נמוכה.
  7. ערבבו פנימה את הקמח והקקאו בעזרת וו גיטרה.
  8. שפכו את הבלילה לתבנית ואפו למשך 45 דקות.

הכנת הגנאש:

  1. המיסו במיקרוגל את השוקולד והשמנת.
  2. חלקו את הגנאש לשני חלקים.
  3. ערבבו חצי כוס מים רותחים עם חצי מכמות הגנאש.

הרכבת העוגה:

  1. מיד לאחר האפייה, חוררו את כל העוגה עם שיפוד.
  2. שפכו את הגנאש עם המים הרותחים על כל העוגה.
  3. עטפו את העוגה בניילון נצמד ותנו לה לנוח 20 דקות.
  4. לאחר מכן, הסירו את הניילון ושפכו את שארית הגנאש על העוגה.

טיפים:

וריאציות ושיפורים:

דרגת קושי: בינוני

זמן הכנה: שעה

הצעות הגשה:

אז למה אתם מחכים? תנו לעצמכם להתפתות לעוגת השוקולד המופלאה הזו ותיהנו מחגיגה של טעמים ועונג.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות