חיפוש

עוגת שוקולד עסיסית בחושה פרווה

עוגת שוקולד עסיסית פרווה

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

עוגת שוקולד עסיסית בחושה פרווה

מיטל אלימלך משתפת אותנו במתכון שווה במיוחד לעוגת שוקולד בחושה עסיסית והכי חשוב יש גם אפשרות להמיר לפרווה כך שתוכלו להגיש אותה לאחר מאכלי השבת.

מצרכים:

לעוגה:
1 כוס קמח
¾ כוס סוכר
1 כפית אבקת אפייה
1 כוס שוקולית לאפייה (פחות מתוקה מהרגילה)
1 כפית גדושה נס קפה
מלח (קורט )
1 כוס שמן
4 ביצים ( L)
קרם קוקוס (120 מ״ל – אפשר להמיר לחצי כוס שמנת מתוקה)
לציפוי:
1 חפיסה שוקולד מריר (100 גרם )
קרם קוקוס / שמנת מתוקה (100 מ"ל )
אופן הכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים של עוגות בחושות:
עוגת לימון מושלמת וקלה להכנה
עוגת שוקולד שמנת פשוט מושלמת
עוגת מייפל בחושה – מתכון מנצח

מתכון נוסף לעוגת שוקולד בחושה ועסיסית של נעמה קדוש:

אופן הכנה:

לעוגה:
1. נערבב את המצרכים בקערה לפי הסדר שכתוב.
2. ליצוק ל-2 תבניות אינגליש קייק/קפיצית קוטר 24, ונאפה בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 30-35 דקות.
3. חשוב לא לאפות יותר מדי, נוציא את העוגה כשפירורים לחים נראים על הקיסם. כך שומרים על עסיסיות.
לציפוי:
1. נמיס במיקרו 100 גרם שוקולד מריר עם 100 מ״ל קרם קוקוס/שמנת מתוקה (בפולסים של 30 שניות כל פעם).
2. נערבב עד לאחידות ויוצקים על העוגה בעודה חמה.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות