דרגו את המתכון
מצרכים להכנת עוגת שוקולד במיקרוגל של רונית פרץ:
4 ביצים
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס קמח רגיל
1 כוס סוכר
1 כוס אבקת שוקולית
1/2 כוס שמן
1/4 כוס קקאו איכותי
1 כוס מים רותחים
לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר
חצי מיכל קצפת ריץ
אופן ההכנה:
1. שמים בקערה את הסוכר והביצים ומקציפים עם מטרפה (אין צורך במיקסר)
2. מוסיפים לקערה עם הביצים את שאר המצרכים ובסוף מוסיפים את המים הרותחים.
3. מכניסים את הקערה למיקרוגל למשך 6 דקות (יש להשתמש בפעולת חימום)
4. נותנים ךעוגה להתקרר,בינתיים מחממים במיקרוגל את הקצפת ריץ עם השוקולד מריר, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומפזרים מעל העוגה שהתקררה.
מתכונים נוספים של עוגות שוקולד