2.9/5 - למתכון דירוג של 8 חובבי בישול

עוגת שיש קלה וטעימה

מצרכים:

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.
  2. בקערת מיקסר, מקציפים 5 ביצים במהירות גבוהה כ-2 דקות.
  3. מוסיפים בהדרגה 1 כוס סוכר ו-2 שקיקי סוכר וניל, עד לקבלת קצף תפוח ובהיר.
  4. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה 1 כוס שמן ואת השמנת המתוקה (או מיץ התפוזים).
  5. מוסיפים בהדרגה 2 כוסות קמח ו-1 שקית אבקת אפייה, ומערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה.
  6. מוסיפים 2 כפות קוקוס ומערבבים.
  7. מעבירים 3/4 מהבלילה לתבנית המשומנת.
  8. ליתרת הבלילה, מוסיפים 2 כפות נוטלה או קקאו ומערבבים.
  9. יוצקים את בלילת השוקולד מעל הבלילה הבהירה בתבנית.
  10. בעזרת שיפוד, יוצרים דוגמת שיש על פני העוגה.
  11. אופים כ-40 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
  12. מצננים את העוגה ומקשטים באבקת סוכר.

הערות:

מתכון של סוניה סאני בן הרוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות