דרגו את המתכון

לימור רימוני גלעד משתפת אותנו במתכון של עוגת שכבות מושלמת קלה להכנה.

מצרכים להכנת עוגת שכבות מושלמת:

שכבה ראשונה:

שכבה שניה:

שכבה שלישית:

אופן הכנה:

  1. מתחילים בהכנה של העוגה: מקציפים את החלבונים ומוסיפים תוך כדי ההקצפה את הסוכר.
  2. לחלמונים מוסיפים את השמן,פודינג שוקולד ותמצית הוניל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מוסיפים את החלמונים לחלבונים ע"י קיפול יש לעשות בעדינות שהבלילה לא תתפרק.
  4. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני(180 מעלות) עד אשר קיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
  5. נותנים לעוגה להתקרר ואז חותכים ל-2 שכבות.
  6. מקציפים את כל החומרים של השכבה השניה עד לקבלת קצפת יציבה ומחלקים ל-2 למילוי מעל השכבות.
  7. מתחילים בהרכבת העוגה: מעל בסיס העוגה שמים חצי מהקצפת שהכנו,מעל שמים שכבה נוספת ומעל שכבה נוספת של קצפת .
  8. ממיסים את השוקולד עם השמן והמים ושמים מעל שכבת הקצפת ומכניסים למקרר להתייצב,ניתן לקשט עם זילופים של שמנת מתוקה.

סרטון עם מתכון נוסף לעוגת קרמבו:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות