נטלי לוי משתפות אותנו במתכון שלהן לעוגת שמנת מושלמת.
מצרכים
לתחתית העוגה:
250 גרם ביסקוויטים פתי בר מרוסקים(שרוול)
150 גרם חמאה מומסת
למילוי השמנת:
4 גביעים של שמנת חמוצה (להשתמש בשמנת של פעם)
1 כוס סוכר (הכוונה לכוס חד פעמי קר))
4 ביצים
מעט גרידת לימון
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
תבנית בקוטר 24
אופן הכנה:
.
1. מתחילים בהכנת התחתית – מערבבים את הביסקוויטים המרוסקים על החמאה המומסת עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מעבירים את התחתית שהכנו לתבנית ומשטחים.
3. מערבבים את כל חומרי המילוי שמנת (שמנת חמוצה,סוכר,ביצים,גרידת לימון ופודינג וניל) עד לקבלת תערובת אחידה.
4. שמים את המילוי השמנת שהכנו מעל התחתית בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהעוגה מתייצבת,נותנים להתקרר בצורה טבעית ולאחר שומרים בקירור.
ניתן לקשט את העוגה עם פירורי ביסקוויטים אבל לא חובה.
כל הערבובים נעשים ללא מיקסר אם כי ניתן להתמש במיקסר