דרגו את המתכון
עוגת שמנת מטריפה ומהירה להכנה
רותי אזולאי ונטלי לוי משתפות אותנו במתכון מושלם להכנת עוגת שמנת
מצרכים:
להכנת התחתית:
1 שרוול ביסקוויטים (250 גרם)
150 גרם חמאה מומסת
לתערובת השמנת:
4 שמנת חמוצה 15% (800 גרם סה"כ)
4 ביצים
1 כוס סוכר (כוס חד פעמי קר – 180 מ"ל)
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
גרידה מלימון אחד (אופציונלי)
אופן ההכנה מופיע בהמשך
מתכונים נוספים:
עוגת שמנת ב-5 דקות
עוגת שמנת מושלמת ב-2 דקות ללא מיקסר
מתכון נוסף לעוגת שמנת:
אופן הכנה:
להכנת התחתית:
1. לרסק את השרוול ביסקוויטים עם החמאה.
2. לערבב היטב ולשטח בתבנית אפייה.
3. לתערובת השמנת:
4. נערבב את כל המרכיבים יחדיו.
5. נוסיף לתחתית הביסקוויטים.
6. נאפה על חום 180 מעלות עד להתייצבות (ברוב התנורים זה 40-45 דקות).
7. לשמור בקירור.