דרגו את המתכון
עוגת תפוזים אוורירית וגבוהה ב-5 דקות
תמי בר ישי משתפת אותנו במתכון מושלם של עוגת תפוזים אוורירית וגבוהה.
מצרכים
7 ביצים מופרדות
להקציף חלבונים עם 1.5 כוס סוכר
בקערה נפרדת:
7 חלמונים
2 סוכר וניל
1 אבקת אפייה
1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
3/4 כוס שמן
3 כוסות קמח
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
עוגת תפוזים מעלפת מתכון מושלם
עוגת תפוזים גבוהה ורכה מתכון נדיר
עוגת תפוזים אוורירית ב-10 דקות
עוגת תפוזים קרין גורן
עוגת תפוזים אוורירית וגבוהה ב-5 דקות
לערבב שלא יהיו גושים
להוסיף את החלבונים בתנועת קיפול
לא לשמן את הסיר
למראה שיש, להשאיר מעט בלילה ולהוסיף 1 כף קקאו
150 מעלות, שעה ורבע, שעה ועשרים, תלוי בתנור שלכם, תבדקו עם קיסם.
מיד כשהעוגה מוכנה להפוך אותה על הרגליים, ככה היא תישאר גבוהה ולא תיפול.
בתאבון.