חיפוש

עוגת תפוזים ושוקולית ממכרת

עוגת תפוזים ושוקולית ממכרת

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

עוגת תפוזים ושוקולית ממכרת

יפה דודיאן משתפת אותנו במתכון מעולה לעוגת תפוזים ושוקולית

מצרכים:
6 ביצים (מופרדות)
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
½ כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
2 כפות שוקולית
אופן ההכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
עוגת תפוזים אוורירית
עוגת שוקולית המתכון ששבר את הרשת
עוגת תפוזים בחושה|מתכון פרווה| תומר תומס

מתכון נוסף של עוגת תפוזים עם שוקולד:

אופן הכנה:
1. נקציף חלבונים עם סוכר וניל וסוכר רגיל.
2. בקערה נפרדת, מערבבים את הקמח ואבקת אפייה.
3. לערבב את השמן, החלמונים התפוזים.
4. אחרי שהקצף מוכן, נוסיף לסירוגין את הקמח והתערובת הרטובה עד לאיחוד של הכל.
5. מחלקים את התערובת לשתי קערות.
6. מוסיפים את השוקולית לקערה אחת ומערבבים.
7. משמנים תבנית ושופכים לסירוגין משתי הבלילות (כל פעם מתערובת אחרת פעם לבן פעם מהחום).
8. אופים בתנור שחיממנו מראש על 170 מעלות לכחמישים דקות.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות