דורית אלישע משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת תפוזים בחושה עם שוקולד
מצרכים:
6 ביצים
כוס וחצי סוכר
כוס וחצי קמח תופח
אבקת סוכר
כוס תפוזים סחוטים
5 כפות אינסטנט וניל
2 טיפות תמצית וניל מרוכז
100 גר שוקולד מריר שבור ( ע"י 3 פולסים במעבד מזון)
קליפת תפוז מגורד
חצי כוס שמן
1 כוס קוקוס
2 תבניות ארוכות
כל הכוסות במתכון מתייחסות לכוס חד פעמית של שתיה חמה
אופן הכנה:
1. מחממים את התנור ל-170 מעלות.
2. מקציפים את הביצים במשך 5 דקות ואז מוסיפים את הקמח,קליפת תפוז מגורד,קוקוס,אינסטנט וניל,מיץ תפוזים,תמצית וניל,שמן סוכר ולערבב לתערובת אחידה
3. משמנים 2 תבניות ארוכות ושופכים לתוכת את התערובת שהכנו.
4. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך 45-50 דקות עד אשר קיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
5. מוציאים את העוגה מהתנור,מצננים ומפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.
מתכונים נוספים:
עוגת פירות בחושה / עוגת שזיפים בחושה | עוגת וניל בחושה | עוגת נס קפה בחושה ללא גלוטן | עוגת מייפל חלבית | עוגת שוקולד ללא מיקסר
מתכון זה הוא חלק מאוסף : מתכונים לעוגות