דרגו את המתכון
אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת תפוז שוקולד מושלמת.
- 3 ביצים
- 1 כוס מיץ תפוזים (חד פעמי לשתייה חמה)
- 1 כוס שמן (חד פעמי לשתייה חמה)
- 1 כוס סוכר (חד פעמי לשתייה חמה)
- 2 שקיות סוכר וניל (20 גר')
- 1 שקית אבקת אפייה (10 גר')
- 2 כוסות קמח (חד פעמי לשתייה חמה)
- כף שוקולית
- כף קינמון
- 2 כפות קוקוס (לא חייב)
- חופן שוקולד צ'יפס
- סירופ מייפל לזילוף על העוגה המוכנה
אופן ההכנה
- לחמם תנור ל- 180 מעלות.
- בקערה או במיקסר לערבב ביצים, תפוזים, שמן, סוכר, אבקת אפייה וקמח היטב לבלילה אחידה.
- בקערה נפרדת לערבב שוקולית, קינמון, קוקוס ושוקולד צ'יפס.
- בתבנית בינונית משומנת למזוג חצי מהבלילה.
- לזרות מעליה את תערובת השוקולד.
- למזוג מעל את המחצית שנייה של הבלילה.
- לאפות כ- 40 דקות או עד שנועצים קיסם ויוצא יבש.
- להוציא מהתנור, לחורר את העוגה עם קיסם ולמזוג סירופ מייפל.
סרטון המדגים את כל שלבי הכנת העוגה: