2.6/5 - למתכון דירוג של 22 חובבי בישול

עוגת תפוחים בחושה ללא גלוטן

מצרכים:

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מערבבים בקערה את קוביות התפוחים עם מיץ הלימון והמים.
  3. מוסיפים את שאר מצרכי העוגה (למעט הקמח ואבקת האפייה) ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. יוצקים את התערובת לתבנית משומנת היטב, מיישרים ודופקים פעמיים על השיש להוצאת בועות אוויר.
  6. אופים 45-50 דקות, או עד שקיסם יוצא יבש.
  7. מצננים מעט, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

הערות:

מתכון של לאה מאיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות