חיפוש

עוגת תפוחים עם קראמבל מתכון שתמיד מצליח

עוגת תפוחים עם קראמבל

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

עוגת תפוחים עם קראמבל מתכון שתמיד מצליח

בת שבע מירון משתפת אותנו במתכון מושלם של עוגת תפוחים עם קראמבל.

מצרכים:
1 מחמאה
1 ביצה
1/4 כוס סוכר
קורט מלח
1 שקית סוכר וניל
1 שקית א.אפיה
2.5 כוסות קמח
– תבנית עגולה נשלפת קוטר 20-22
מילוי תפוחי עץ:
4 תפוחי סמית קלופים וחתוכים לקוביות קטנות.
לשים בסיר על אש גבוהה ולהוסיף 6 כפות סוכר, כפית קנמון ו-3 כפות מים.
לבשל את תפוחי העץ עד שיתרככו ועד שלא ישארו נוזלים. לערבב בעדינות בכף עץ במהלך ההכנה.
לקרר היטב.
אופן הכנת העוגה מופיע בהמשך הדף.

מתכונים נוספים:
עוגת תפוחים בחושה מושלמת
עוגת תפוחים מבצק פילו מתכון קל
עוגת תפוחים בחושה של סבתא

מתכון נוסף של עוגת תפוחים עם קראמבל של חן במטבח:

אופן ההכנה:
בקערה, לערבב את המחמאה עם הסוכר, ביצים וסוכר וניל.
להוסיף קמח ואבקת אפיה וללוש רק עד שהחומרים יתאחדו. לא ללוש יותר מידי כדי לשמור על פריכות הבצק שיוצא מאוד עדין.
לחלק את הבצק ל -2 כך שיצא כדור אחד גדול וכדור אחד קטן (לקראמבל מלמעלה).
לגזור נייר אפיה לעיגול קצת יותר גדול מקוטר התבנית ולרפד את התחתית.
לשטח בעדינות את חלק הבצק הגדול בתבנית לגובה של סנטימטר וחצי.
– לשמור במקרר לחצי שעה.
– לכדור הקטן להוסיף עוד 1/2 כוס קמח וללוש היטב. לשים בשקית ולשטח ולהכניס למקפיא לחצי שעה.
– לאחר קירור של חצי שעה את הבצק שבתבנית לאפות בחום של 180 מעלות כ-15 דקות.
להוציא מהתנור ולשים מעל בעדינות את תפוחי העץ המבושלים.
לגרד בפומפיה מלמעלה את כדור הבצק הקטן הקפוא ולהכניס לתנור לאפיה נוספת של 15 שעה.
להוציא ולפדר באבקת סוכר.
בהצלחה ובתיאבון?

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות