חיפוש

עוף מתובל על הפלנצה

עוף מתובל
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

יפה וקס משתפת אותנו במתכון שלו לעוף מתובל על הפלנצה.

  • 6 חלקי עוף
  • התיבול:
  • בקערה שמים:
  • 2 כפות גריל עוף
  • חצי כף מלח
  • כף פפריקה מתוקה
  • כף תבלין "תערובת השף"(אהרוני)
  • כף תבלין "גריל עוף ארומטי"(אהרוני)
  • מערבבים את התיבול
  • טובלים את העוף
  • בתיבול שבקערה

אופן ההכנה:

  • מחממים פלנצ"ה,שמים את העוף.
  • מוסיפים חצי כוס מים ומכסים את הפלנצ'ה.
  • לאחר כ10 דקות,הופכים את העוף.
  • אם אין מים בפלנצ'ה להוסיף כחצי כוס ולכסות שוב במכסה,מעבירים לתבנית את העוף עם הנוזלים.
  • מכניסים לתנור במצב גריל 200 מעלות למשך כחצי שעה.

מתכון נוסף עם עוף:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות