דרגו את המתכון
יפה וקס משתפת אותנו במתכון שלו לעוף מתובל על הפלנצה.
- 6 חלקי עוף
- התיבול:
- בקערה שמים:
- 2 כפות גריל עוף
- חצי כף מלח
- כף פפריקה מתוקה
- כף תבלין "תערובת השף"(אהרוני)
- כף תבלין "גריל עוף ארומטי"(אהרוני)
- מערבבים את התיבול
- טובלים את העוף
- בתיבול שבקערה
אופן ההכנה:
- מחממים פלנצ"ה,שמים את העוף.
- מוסיפים חצי כוס מים ומכסים את הפלנצ'ה.
- לאחר כ10 דקות,הופכים את העוף.
- אם אין מים בפלנצ'ה להוסיף כחצי כוס ולכסות שוב במכסה,מעבירים לתבנית את העוף עם הנוזלים.
- מכניסים לתנור במצב גריל 200 מעלות למשך כחצי שעה.
מתכון נוסף עם עוף: