חיפוש

עוף עם תפוחי אדמה וקישואים מתכון מנצח

עוף עם תפוחי אדמה וקישואים

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

עוף עם תפוחי אדמה וקישואים מתכון מנצח

רעות נונה משתפת אותנו במתכון מושלם לעוף עם תפוחי אדמה, קישואים ופטריות.

מצרכים:

חבילת כרעיים/חזה עוף/פרגיות
1 בצל בינוני/גדול קצוץ דק
2-3 שיני שום כתושים
1-2 קישואים חתוכים לעיגולים, לא חובה לקלף.
4-5 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים.
1 חבילת פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות או חצאים.
1 וחצי כוס מים רותחים
חצי כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית כורכום
כפית מרק עוף
3 כפות שמן קנולה
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים עם עוף:
חזה עוף ממולא בירקות מוקפצים (פופייט) של השף מאיר דוד
עוף עם זיתים מרוקאים
עוף עם תפוחי אדמה בתנור מתכון קל

סרטון עם מתכון נוסף לעוף עם קישואים של נועם זיגדון:

אופן הכנה:
1. לטגן את הבצל בסיר עם כף וחצי שמן קנולה עד להזהבה בסיר גדול על אש בינונית – גבוהה.
2. תוך כדי שהבצל מזהיב, לקחת קערה קטנה ובתוכה לשים את הפפריקה והכורכום עם כף וחצי שמן ולערבב טוב טוב.
3. אחרי שהבצל הזהיב, להוסיף את השום לכמה שניות ואז את הכורכום והפפריקה .
4. להנמיך את האש ולהשגיח שלא יישרף, להוסיף את העוף, לערבב ולכסות.
5. אחרי דקה-שתיים להוסיף כפית מרק עוף לכוס מים רותחים , לערבב ולשפוך לתוך הסיר, לערבב היטב, להביא לרתיחה, להנמיך ולכסות 15 דקות.
6. אחרי 15 דקות, להוסיף את הקישואים, הפטריות, תפוחי האדמה וחצי הכוס מים שנותרה.
7. לערבב, לכסות עדיין על אש נמוכה כחצי שעה-ארבעים דקות.
8. זהו, מוכן! אפשר לאכול עם אורז לבן – הולך מעולה יחד. בתאבון!.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות