חיפוש

פאוור שייק בננה ברי ממריץ

שייק

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

5/5 - למתכון דירוג של 2 חובבי בישול

 

השייק המדהים הזה הוא תוצאה של מיזוג יחד את הטוב ביותר שיש לטבע להציע בכוס! זוהי תערובת השואבת השראה מתרבות השייקים התוססת, לוקחת את הפירות הטריים ביותר והופכת אותם לפרץ של טעם ותזונה. 

השייק הזה הוא לא רק פינוק מענג לבלוטות הטעם שלכם, אלא גם מעצמה של חומרים מזינים שישאירו אתכם מרענן. בין אם אתם חובבי בריאות או סתם מישהו שמחפש חטיף מהיר וטעים, השייק הזה מושלם.

 

רשימת רכיבים:

 2 בננות בשלות

 1 כוס פירות יער מעורבים (תותים, אוכמניות, פטל)

 1 כוס עלי תרד שטופים

 1/2 כוס יוגורט יווני

 1 כף זרעי צ'יה

 1 כף דבש

 1 כפית אבקת ספירולינה (אופציונלי לחיזוק תזונה נוספת)

 1 כוס חלב שקדים (או כל חלב לבחירתך)

 קוביות קרח (לא חובה)

 

יתרונות תזונתיים:

השייק הזה הוא תחנת כוח עמוסה בחומרים מזינים! 

  • בננות מספקות דחיפה אנרגיה טבעית והן עשירות באשלגן. 
  • פירות יער מעורבים עמוסים בנוגדי חמצון, ויטמינים וסיבים. 
  • תרד מוסיף ברזל וויטמינים חיוניים אחרים, בעוד שיוגורט יווני תורם חלבון ופרוביוטיקה. 
  • זרעי צ'יה מביאים לתערובת חומצות שומן אומגה 3, ואבקת ספירולינה, אם כלולה, מציעה מנה נוספת של חומרים מזינים. 
  • חלב השקדים לא רק נותן מרקם קרמי אלא גם מספק ויטמין E וסידן.

שלבי הכנה:

  1. אספו את המרכיבים שלכם: וודאו שהכל טרי ומוכן לשימוש.
  2. מכינים את הפירות והירקות: קולפים ופורסים את הבננות. שוטפים היטב את פירות היער והתרד.
  3. מרכיבים בבלנדר: מניחים לבלנדר את הבננות, פירות היער המעורבבים, התרד, היוגורט היווני, זרעי הצ'יה, הדבש, אבקת הספירולינה (אם משתמשים), וחלב השקדים.
  4. מערבלים עד לקבלת תערובת חלקה: מערבלים על גבוה עד לקבלת עקביות חלקה. אם אתם אוהבים את זה קר יותר, זרקו חופן קוביות קרח וערבבו שוב.
  5. מגישים ונהנים: מוזגים את השייק לכוס גבוהה. הוסף טפטוף דבש או פזר של זרעי צ'יה מלמעלה למגע נוסף.

כמות וזמן:

מתכון זה מכין 2 מנות, מושלם לשיתוף או לשמור כמה למועד מאוחר יותר. זמן ההכנה הוא בסביבות 10 דקות, מה שהופך אותו לאפשרות כניסה מהירה וקלה.

רמת קושי:

מתכון זה נכנס לקטגוריית "קל". 

חלופות:

לאוכלי כשרות, הקפידו שכל מוצרי החלב יהיו בעלי כשרות. החליפו יוגורט יווני בחלופה לא חלבית לגרסה טבעונית. אתה יכול גם להתאים אישית את הפירות והירוקים לפי העדפותיך או מה העונה.

טיפים:

  •  התנסו עם פירות וירקות שונים כדי למצוא את שילוב הטעמים המושלם שלכם.
  •  התאימו את המתיקות על ידי הוספת פחות או יותר דבש לפי טעמכם.
  •  כדי להפוך אותו למילוי יותר, שקלו להוסיף כדור אבקת חלבון.
  •  מקפיאים את הפירות מראש למרקם קר וקרם עוד יותר.

 אל תפחדו להיות יצירתיים השייק הזה הוא קנבס לבלוטות הטעם שלכם!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות