דרגו את המתכון

נירית טיירי משתפת אותנו במתכון המושלם שלה לפאי גבינה ריבת חלב ופקאן.

שרוול ביסקוויטים מרוסק דק
100 גרם חמאה רכה
אגוזי פקאן מסוכרים
חצי קופסא ריבת חלב

למלית:
2 קופסאות שמנת חמוצה
250 גרם גבינה לבנה
2 ביצים
2/3 כוס סוכר
1 סוכר וניל
1 פודינג וניל
2 כפות קורנפלור/קמח

אופן הכנה

תבנית עגולה רגילה קוטר 24 או תבנית פאי

דגשים למתכון:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות