דרגו את המתכון

נירית טיירי משתפת אותנו במתכון שלה לפאי פאדג' שוקולד וגבינה.

כל פעם שמוזכר כוס במתכון הכוונה לכוס חד פעמי של שתיה חמה.
התבנית שנשתמש בה היא תבנית פאי בקוטר 24.

לפאדג’ השוקולד:
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
3/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
3/4 כוס קמח
2 ביצים

לשכבת הגבינה:
1 גבינה לבנה 5/9% (250 גרם)
1 שמנת חמוצה
2 כפות פודינג וניל
2 כפות סוכר
2 כפות קורנפלור
1 ביצה 

אופן הכנה :

דגשים למתכון:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות