חיפוש

פאי שוקולד חלבה מתכון משגע

פאי שוקולד חלבה מתכון משגע

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

פאי שוקולד חלבה מתכון משגע מתכון של קרן חביב

מצרכים:

שכבת הפאי
360 גרם קמח
100 גרם שקדים טחונים
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 גרם אבקת סוכר
2 ביצים
קורט מלח
שכבת השוקולד
250 מל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
כף ליקר קפה
לקישוט
חלבה מפוררת
אופן הכנה מופיע בהמשך

מתכונים שאולי תרצו להכין:
העוגה הכי טעימה שיש
עוגת גבינה פיסטוק מתכון קל
עוגת פרג מתכון של פעם

עוגת חלבה שוקולד – אורית לוי

אופן הכנה:
1. לערבל בוו גיטרה את הקמח, השקדים, החמאה, אבקת הסוכר והמלח לכדי פירורים, להוסיף את הביצים ולערבב לאיחוד הבצק (לא לערבל יתר על המידה). לרדד את הבצק בין שתי נייר אפיה ולהכניס למקרר לשעה. לרדד את הבצק ולהניח אותו על תבנית פאי קוטר 28/26 , להדק בדפנות. ולהכניס לתנור שחומם מראש 180 מע' כ20 דקות (לא להשחים).
2. הכנת השוקולד: להרתיח את השמנת ולשפוך לקערה עם השוקולד עד להמסה מוחלטת, להוסיף את הליקר וכשמצטנן לשפוך על שכבת הפאי. להכניס לקירור ולאחר מכן לפזר את פירורי החלבה. להכניס שוב לקירור להתייצבות.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות