חיפוש

פבלובה מיקי שמו: המסעדה שכולם מדברים עליה!

פבלובה מיקי שמו: המסעדה שכולם מדברים עליה!

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

פבלובה מיקי שמו: קינוח שיתן לכם להרגיש כמו שף על

שלום לכולכם, חובבי המתוק! היום אני הולכת לקחת אתכם למסע טעים ומרגש בממלכת ה"מרנגים". כן, כן, אתם רואים טוב, אנחנו מדברים על פבלובה, הקינוח שהצליח לגרום לכולם לשכוח מכל עוגות השוקולד שהיו להם בעבר! ואם אתם מתים על מתוקים, אז הפבלובה של מיקי שמו היא האופציה המושלמת שלכם.

אז מה זה פבלובה, בעצם?

לא, זה לא שם של דגים ממערב הסלואו, זה קינוח ירושלמי-אוסטרלי המורכב ממרנג (כן, זה העניין), שמעליו שמים רוטב פירות יער או אפילו שמנת. וזה נראה כל כך מרשים, שאם הולכים לאירוח עם קינוח כזה, אתם עלולים לגרום לפיהוק בקרב המארחים מאחריות האוכל!

רכיבים שאי אפשר לוותר עליהם

  • 4 ביצים (חלביות, אם אפשר)
  • 1 כוס סוכר (לא, אין לכם הרבה זמן לדיאטה)
  • 2 כפיות קורנפלור (למרקם קריספי)
  • 1 כפית חומץ (לטעם של אוסטרליה)
  • 1 כוס שמנת מתוקה (כמובן שצריך את החלק השמנמן)
  • פירות יער לקישוט (מרגש, נכון?)

שלב הכנת הבלילה: כאן מתחילים הקסם

קודם כל, תלחצו על המיקסר, ותמנו אותו בעדינות על ספיד גבוה, כי המדובר כאן על הכנת חלבונים. חמישה-שישה דקות עד שהמרנג מתייצב והסוכר מתמוסס פנימה – תוסיפו את הקורנפלור והחומץ, לפני שאתם מכניסים את זה לתנור.

שאלות שכדאי לשאול את עצמכם

  • מה קורה אם אני שוכח להפריד את החלבונים מהחלמונים?
  • כמה זמן בתנור? 1.5 שעות לא מתהדרות?
  • אפשר לשים בפנים גם שוקולד? או שזאת התרסה?

מרקחת השמנת והפירות

טוב, אחרי שיצא לכם מרנג כהה ומרשים, הגיע הזמן לקשט אותו. המומלצים הם פרי יער, אבל תרגישו חופשי להוסיף גם תותים או לקשט עם גזר (סתם, אל תקשטו עם גזר!).

אז מה עכשיו?

תנו לכל המעדן הזה לנוח כמה דקות לפני שאתם מכניסים למקרר. אם אתם כמו כל הישראלים – אל תשכחו לעשות סלפי עם הדבר שיצרתם, כי זה פשוט מתבקש!

תשובות לשאלות שכדאי להתעכב עליהן

  • מהם הסוד של פבלובה מוצלחת? סוכר, סוכר, ועוד סוכר!
  • מה לעשות אם הפבלובה לא מנפחת? פנקו אותה באהבה!

ולסיכום, אם תצליחו להכין את הפבלובה של מיקי שמו, תמצאו את עצמכם מוקפים בחברים על מלאים באהבה (וסוכר). אז למה אתם מחכים? הרימו את הכפפות והתחילו לבשל! ובשביל האמת – אם אני מצליחה, גם אתם יכולים!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות