דרגו את המתכון

פבלובה מיקי שמו: קינוח שיתן לכם להרגיש כמו שף על

שלום לכולכם, חובבי המתוק! היום אני הולכת לקחת אתכם למסע טעים ומרגש בממלכת ה"מרנגים". כן, כן, אתם רואים טוב, אנחנו מדברים על פבלובה, הקינוח שהצליח לגרום לכולם לשכוח מכל עוגות השוקולד שהיו להם בעבר! ואם אתם מתים על מתוקים, אז הפבלובה של מיקי שמו היא האופציה המושלמת שלכם.

אז מה זה פבלובה, בעצם?

לא, זה לא שם של דגים ממערב הסלואו, זה קינוח ירושלמי-אוסטרלי המורכב ממרנג (כן, זה העניין), שמעליו שמים רוטב פירות יער או אפילו שמנת. וזה נראה כל כך מרשים, שאם הולכים לאירוח עם קינוח כזה, אתם עלולים לגרום לפיהוק בקרב המארחים מאחריות האוכל!

רכיבים שאי אפשר לוותר עליהם

שלב הכנת הבלילה: כאן מתחילים הקסם

קודם כל, תלחצו על המיקסר, ותמנו אותו בעדינות על ספיד גבוה, כי המדובר כאן על הכנת חלבונים. חמישה-שישה דקות עד שהמרנג מתייצב והסוכר מתמוסס פנימה – תוסיפו את הקורנפלור והחומץ, לפני שאתם מכניסים את זה לתנור.

שאלות שכדאי לשאול את עצמכם

מרקחת השמנת והפירות

טוב, אחרי שיצא לכם מרנג כהה ומרשים, הגיע הזמן לקשט אותו. המומלצים הם פרי יער, אבל תרגישו חופשי להוסיף גם תותים או לקשט עם גזר (סתם, אל תקשטו עם גזר!).

אז מה עכשיו?

תנו לכל המעדן הזה לנוח כמה דקות לפני שאתם מכניסים למקרר. אם אתם כמו כל הישראלים – אל תשכחו לעשות סלפי עם הדבר שיצרתם, כי זה פשוט מתבקש!

תשובות לשאלות שכדאי להתעכב עליהן

ולסיכום, אם תצליחו להכין את הפבלובה של מיקי שמו, תמצאו את עצמכם מוקפים בחברים על מלאים באהבה (וסוכר). אז למה אתם מחכים? הרימו את הכפפות והתחילו לבשל! ובשביל האמת – אם אני מצליחה, גם אתם יכולים!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות