4/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

פחזניות מקורמלות מתיקות מושלמת

היי, כוכבי רוק במטבח! היום, הבאתי עבורכם מתכון לשפתיים שיגרום לבלוטות הטעם שלכם לרקוד – פחזניות מקורמלות! תענוגות הזהב האלה הם כמו נגיסות מגן עדן, ולא תאמינו כמה קל להקפיץ אותם. אז בואו נצלול לעולם המתוק של הטוב המקורמל.

שורשי הפחזניות המקורמלות חוזרות אל עולם המאפים והפינוק המתוק. תחשוב על זה בתור ילד האהבה של קרואסון וצ'ורו, עם טוויסט קרמל. השכבות הפריכות ומילוי הקרמל הדביק הופכים אותו לפינוק שתרצו להתענג עליו שוב ושוב.

רכיבים:

אופן הכנה:

  1. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
  2. בזמן שהפחזניות נאפות, מבעבעים את הקרמל הזה על הכיריים. שימו עין על זה – אנחנו רוצים זהוב, לא שרוף.
  3. ברגע שהפחזניות זהובות ותפוחות, תנו להן לטבול בבריכת הקרמל ההיא. והרי זה עתה יצרת יצירת מופת של קינוחים!

אפשרויות חלופיות לאוכלי כשרות:

לכל החברים הכשרים שלי שם בחוץ, אל תפחדו, החליפו את החמאה במרגרינה כשרה, וודאו שבצק העלים שלכם בעל הכשר. זה קל כמו פאי, או במקרה הזה, פחזניות.

יתרונות תזונתיים:

אמנם הפחזניות המקורמלות הללו לא זוכות באף פרסי בריאות, אבל הן בהחלט זוכות במחלקת האושר. פנקו את עצמכם מדי פעם, והחיים יודו לכם על הרגעים המתוקים. בנוסף, אתה מקבל דחיפה של שמחה, והאם זה לא סוג התזונה הטוב ביותר?

כמות: מתכון זה מכין כ-12 פחזניות מקורמלות שמימיות.

זמן הכנה: אתה יכול להכין את הקינוח המענג הזה בקצת פחות מ-45 דקות.

רמת קושי: בינוני. זה לא מדע טילים, אבל תצטרכו קצת סבלנות ונכונות כדי להדביק את הידיים עם הקרמל המשגע הזה.

טיפים לפחזניות המקורמלות שלך:

אז, הפשילו את השרוולים והתכוננו להרפתקה מקורמלת במטבח שלכם. בלוטות הטעם שלכם יודו לכם, והחברים שלכם יתהו אם למדתם בסתר בבית ספר לקונדיטוריה. אפייה מהנה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות