דרגו את המתכון

פחזניות פרווה במילוי קרם פטל – למי שלא מפחד להזיע במטבח!

אני לא יודעת מה אתכם, אבל ברגע שאני רואה פחזניות במעדניה, העיניים שלי מתמלאות באהבה. פחזניות פרווה הוא מנה שאני עושה כמעט בכל אירוע משפחתי, ולא, לא בגלל שאני קוסמת במטבח, אלא כי זה פשוט לא עולה על הדעת שהן יצאו לא טעימות! אז למה לא להוסיף להן גם קרם פטל? כאן מתחילה ההרפתקה!

איזה מרכיבים נצטרך? (ולמה לא להשתמש בסוכר קנים?!?)

פרטי ההכנה – שלב אחרי שלב!

אז בואו נתחיל! קודם כל, תביאו לסיר 1 כוס מים עם ½ כוס שמן ומלח. לא לשכוח לערבב ולחכות שייגיע לרתיחה! כשזה קורה, תוסיפו קמח כמו שמשתדלים לשים כושר: לאט לאט, עד שהכל מתאחד!

בשלב הבא, הכניסו את הבצק לקערה והמתינו שהוא יתקרר (וכאן הזמן לשאול “למה זה קורה לי כל פעם?”). ברגע שהבצק לא רותח, הוסיפו ביצה אחר ביצה – לא לשכוח לערבב עם כף עץ (מזל שיש לכם אחת, נכון?).

איך בעיות קורות? מישהו אמר “פחזניות שטוחות”?

והנה פה מגיעה השאלה הכי חשובה: אם הפחזניות יצאו שטוחות, זה אומר שאחד מהדברים קרה:

בואו נגיע למילוי – איך שואלים את עצמך, איפה הקרם?!

לאחר שהפחזניות עפו לתנור (ב-180 מעלות ל-20-25 דקות, אבל תסתכלו עליהן מדי פעם, אל תשכחו לי), הכנתי את קרם הפטל. פשוט לערבב את הפטל עם מעט אבקת סוכר ולמלא פנימה – זה יתפוצץ לכם בפה כמו שהעונה החמה פיצצה את הפסטיגל!

שאלות ששואלים אותי כל הזמן:

אז יאללה, נו, למה אתם מחכים? העיקר לא לשכוח להינות מהתהליך! עשו את זה, תעשו את זה עכשיו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות