חיפוש

פטריות ממולאות בגבינות – מתכון מושלם

פטריות ממולאות גבינות מתכון
פטריות ממולאות גבינות מתכון קל של תומר תומס

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

סרטון להכנת פטריות ממולאות בגבינות:

מצרכים להכנת פטריות ממולאות:
6 פטריות שמפניון גדולות ללא הרגליים
1 כף פירורי לחם
מעט גבינת מוצרלה מגורדת
רבע חבילה (בערך 100 גרם) גבינת טבורוג או טוב טעם או צפתית או בולגרית
מעט זיתים ירוקים ללא גלעין (חרוזית) קצוצים ( בערך 50 גרם)
מעט פלפל שחור (בערך רבע כפית)
רבע כפית מלח (להוריד בכמות אם משתמשים בגבינה בולגרית או משהו אחר מלוח)
1 חלמון ביצה
6 ביצים

אופן הכנה:
1. מסדרים את הפטריות שהראש כלפי מעלה על מגש עם נייר אפיה.
2. מחממים את התנור ל-200 מעלות.
3. מרססים או מברישים את הפטריות עם שמן והופכים אותם שהראש יהיה כלפי מטה.
4. מתחילים בהכנת המילוי: שמים בקערה את הפירורי לחם,את המוצרלה,את הגבינת טבורוג (או גבינה אחרת),הזיתים,פלפל שחור,מלח ואת החלמון, מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
5. ממלאים את הפטריות עם תערובת הגבינה אבל לא עד הסוף(כפי שמוצג בסרטון),יוצרים מעין שקע באמצע.
6. שמים את ביצה במרכז כל מילוי של פטריה, ומפזרים מעל הביצה פלפל שחור גרוס.
7. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד שהביצה מתבשלת (בערך רבע שעה אבל משתנה מתנור לתנור), מוציאים ומגישים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות