דרגו את המתכון
רחלי שכטר משתפת אותנו במתכון שלה לפטריות ממולאות גבינות.
- פטריות גדולות
- מבחר גבינות קשות ורכות מה שיש בבית
- שן שום כתושה
- פסטו – מומלץ לא חובה
אופן ההכנה:
- להוציא מהפטריות את הרגל שלהן.
- בקערה לשים את תערובת הגבינות – לדוגמא:.
- כף קוטג, ריקוטה, גבינת עיזים, צהובה מגורדת, פרמזן,לערבב הכל עם שן שום אחת ומעט פלפל אנגלי .
- ניתן להוסיף לתערובת הגבינות גם מעט פסטו / בזיליקום/ טימין / כל עשב תיבול שאוהבים.
- למלא את הפטריות בתערובת הגבינות ולהכניס לתנור לצלייה על חום גבוה, על 200 ל 10 דק בערך.
- להוציא מהתנור ולפזר מעל גבינה מגורדת צהובה ופרמזן.
- להכניס לתנור לעוד 2 דק ולהוציא את זה מוקדם.