דרגו את המתכון

טניה הולצר משתפת אותנו במתכון של פילה דג סלמון בתנור עם חרדל דיזון ורוזמרין.

אז מה בעצם צריכים על מנת להכין פילה דג סלמון בתנור עם חרדל דיזון ורוזמרין?

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות).
  2. מערבבים בקערה את כל המצרכים מלבד ענפי הרוזמרין.
  3. מניחים את הדג על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מורחים אותו היטב ברוטב החרדל, מסדרים את ענפי הרוזמרין ואופים 20 דקות.

סרטון עם מתכון נוסף של דג סלמון בתנור בסויה וסילאן של חן מטבח:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות