דרגו את המתכון
אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לפילה ובצל ברוטב סמיך.
- 1 ק"ג חזה עוף בצורת פילה חתוך לרצועות בינוניות
- לתיבול
- 1 כף פפריקה מתוקה בשמן
- 2 כפות רוטב טריאקי
- 1 כף תבלין גריל עוף
- 1 כף סילאן
- 4 כפות שמן לטיגון
- 1 כף תבלין שום גבישי (לא חובה אבל מוסיף)
- 1 בצל גדול חתוך לרצועות
- מלח
- פלפל שחור
- 2 כפות מים
אופן ההכנה
- בקערה לערבב את העוף עם התבלינים היטב עד שמכוסה מכל הצדדים..
- בסיר רחב לטגן את רצועות הבצל עד הזהבה..
- להניח על הבצל את רצועות העוף המתובלות ולטגן 5 דק'..
- לפזר מעט מלח ופלפל, להפוך אותן לצד השני, לכסות את הסיר עם מכסה..
- להנמיך להבה ולבשל כ- 10 דק'..
- אם הנוזלים מתאדים להוסיף מעט מאוד מים. העוף מגיר נוזלים בעצמו..
- ניתן לפזר שומשום מלמעלה בסיום הבישול. ♥.
סרטון המדגים את כל שלבי הכנת המתכון: