דרגו את המתכון

פיצה ביאנקה מתכון מושלם עם פטריות של סוניה סאני בן הרוש

מצרכים לבצק:

לרוטב:

אופן הכנה:

  1. בקערת מיקסר מערבבים את כל המצרכים לבצק ומוסיפים את המים בהדרגה ולשים שתי דקות בלבד.
  2. עם ידיים משומנות מעבירים את הבצק לקערה ומתפיחים כ-5 דקות , אם רוצים אפשר גם 10 דקות לא יותר.
  3. בינתיים מכינים את הרוטב: בקערה קטנה שמים: 1כוס שמנת מתוקה,4 כפות גדושות של פרמזן,רבע כפית מלח,מעט פלפל שחור גרוס,2 כפות ממרח פסטו ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. אופן הכנת הפיצה:מחלקים את הבצק ל-2 עיגולים שווים ועם ידיים משומנות פותחים לעיגול.
  5. מעבירים לתבנית מורחים חצי מכמות הרוטב, מפזרים גבינה צהובה וגבינת מוצרלה ושמים מה שאוהבים, זיתים פטריות וכו'. אפשר לפזר שומשום מסביב לפיצה.
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות טורבו ומכניסים את שתי התבניות יחד ואופים עד להזהבה יפה.

מתכון נוסף לפיצה כמו בפיצריה של חן במטבח:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות