5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

פיצה מהירה מדהימה

זמן הכנה: 30 דקות (כולל זמן אפייה)

דרגת קושי: בינונית

מרכיבים:

לבצק:

לרוטב הלבן:

או (אם אין שמנת מתוקה):

לרוטב האדום:

תוספות אפשריות:

מתכונים נוספים

מאפינס פיצה מטורפים ללא גלוטן
רוטב פיצה להכנה ביתית הכי טעים בעולם (קל, ממכר ומעלף!)
רוטב אלפרדו לפיצה – מתכון קל ומושלם

אופן ההכנה:

  1. הכנת הבצק: בקערה גדולה, ערבבי קמח, שמרים וסוכר. הוסיפי את השמן והמים ולשי עד לקבלת בצק דביק ורך.
  2. מנוחה ראשונה: תני לבצק לנוח 10 דקות.
  3. לישה נוספת: שמני את הידיים היטב ולשי את הבצק שוב, עד שהוא חלק ופחות דביק (הוסיפי שמן לידיים לפי הצורך).
  4. מנוחה שנייה: כסי את הבצק בניילון נצמד ותני לו לנוח 10 דקות נוספות.
  5. הכנת הרוטב: בינתיים, הכיני את הרוטב הלבן או האדום לפי בחירתך.
  6. חימום התנור: חממי תנור ל-200 מעלות, רק על חום תחתון.
  7. הרכבת הפיצות: חלקי את הבצק ל-4 חלקים שווים. רפדי תבנית בנייר אפייה, שמני את הידיים ושטחי כל חלק בצק על התבנית.
  8. הוספת רוטב ותוספות: מרחי כל פיצה ברוטב שבחרת, פזרי גבינה ותוספות.
  9. אפייה ראשונית: הכניסי לתנור ל-10-15 דקות, עד שהגבינה נמסה ומבעבעת.
  10. אפייה סופית: העבירי לחום עליון ותחתון ואפי עוד 5 דקות, עד שהגבינה מזהיבה.

בהצלחה!

מתכון של זוהרה כהן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות