פירה פרווה אוורירי מתכון משגע
אניה מזון משתפת אותנו במתכון משגע של פירה פרווה.
מצרכים:
8-10 יחידות תפוח אדמה מקולף חתוך לקוביות קטנות
לפי הצורך ליטרים מים לבישול
1 כף שמן קנולה
לפי הטעם טיפות מלח
150-200 גרם מחמאה/מרגרינה
אופן הכנה מופיע בהמשך הדף.
מתכונים נוספים:
מתכון לפירה מושלם וקל להכנה
כבד עוף עם בצל מקורמל על מצע של פירה – מנה של מסעדה
כדורי פירה מתכון של פעם בחיים
מתכון נוסף:
אופן הכנה:
1. מעבירים את התפוחי אדמה החתוכים לסיר.
2. מרתיחים קומקום מלא במים ושופכים את המים על התפוחי אדמה שיכסו אותם, מוסיפים את השמן קנולה ומבשלים על אש בינונית/גדולה כ-40 דקות עד שכמות המים הופחתה בחצי והתפוחי אדמה נהיו רכים.
3. מועכים את התפוחי אדמה המבושלים עם המחמאה, המלח והמים בהם התבשלו התפוחי אדמה(לא חייב להוסיף את כל המים ניתן להוסיף מעט מהכמות).
4. אחרי שמועכים הכל היטב ביחד מערבלים הכל היטב עוד כמה פעמים במיקסר כך הפירה יצא יותר אוורירי ויותר טעים.
*המחמאה/מרגרינה היא זאת שנותנת לפירה את הטעם החלבי.