דרגו את המתכון
נאוה מלכה משתפת אותנו במתכון שלה לפירושקי עם בשר טחון.
- קילו קמח.
- 2 כפות שמרים יבשים.
- 2 כפות סוכר.
- 2 כפות שמן זית.
- 2.5 כוסות מים עד 3 כוסות או כמה
- שהקמח סופח.
- כף מלח..
- למילוי.
- 3 בצלים קצוצים.
- 750 גרם בשר טחון.
- מלח.
- פלפל שחור.
- אבקת מרק עוף.
- בהרט.
- פפריקה חריפה.
- צנובר.
אופן ההכנה
- לערבב שמרים עם הקמח..
- להוסיף את יתר החומרים מלבד המלח.
- להוסיף מים עד לבצק רך ונעים.
- את המלח להוסיף בסוף.
- ללוש 10 דקות.
- לכדרר לכדור לשמן התפחה שעה או עד הכפלת הנפח.
- לחלק לכדורים קטנים או כפי שאתם רוצים גדולים יותר.
- למילוי:
- להזהיב בצלים בשמן להוסיף את הבשר ולפורר טוב להוסיף תבלינים וצנובר עד שהבשר משנה את צבעו,לצנן.
- לרדד כל כדור למלא בכף גדושה מהמלית לקפל ולהדק את השוליים.
- אפשרי להדק עם מזלג.
- לחמם שמן עמוק לטגן משני צדדים.
מתכון נוסף לפירושקי קווקזי במילוי תפוחי אדמה: