דרגו את המתכון
צופית בן יוסף משתפת אותנו במתכון לפיתות תימניות מושלמות.
2 כפות שמרים
4 כפות סוכר
2-כוסות מים פושרים.
קילו קמח
כפית מלח.
קצח
אופן הכנה:
ללוש 10 דקות לפחות להתפיח שעה שוב ללוש ושוב להתפיח סה"כ 2 התפחות.
לחלק ל8 כדורים כל כדור לרדד ביד למרוח חמאה או סמנה ולקפל לחצי שוב למרוח ולקפל וליצור כדור להניח הצד כך את כל הכדורים
לאחר מכן לקחת כדור למתוח כמו מלאווח ולבשל במחבת גריל אם אין אפשר מחבת רגילה.
סרטון נוסף עם מתכון לפיתות תימניות: