דרגו את המתכון
ברק קרנצלר משתף אותנו במתכון שלו לפלאפל אסלי.
- 2 כוסות גרגרי חומוס
- צרור פטרוזיליה
- צרור כוסברה
- 1 בצל בינוני
- 5-8 שיני שום לפי הטעם
- מלח
- פלפל
- כמון
- אופן ההכנה:
- להשרות את החומוס 24 שעות במים.
- להכניס הכל למעבד מזון ולטחון עד לקבלת תערובת גרגירית.
- להוסיף מעט מים, תוך כדי, לפי הצורך.
- לכדרדר, לא לדחוס, ולטגן בשמן עמוק.
- מומלץ לשים בשמן כמה חתיכות גזר למנוע התחמצנות של השמן.
- בתאבון!.
סרטון עם מתכון נוסף לפלאפל מושלם של חן במטבח: