דרגו את המתכון
ליאת נחמני משתפת אותנו במתכון של פלפל שיפקה כבוש.
אז מה בעצם צריך בכדי להכין מתכון של פלפל שיפקה כבוש?
- 1 קילוגרם פלפל חריף
- חצי כוס חומץ
- חצי כוס מלח
- מים – עד למילוי הצנצנת
אופן הכנה:
לשטוף היטב את הפלפלים החריפים ולדקור עם מזלג, להכניס לצנצנת, לשים חצי כוס מלח, כוס אחת חומץ ומים עד למילוי הצנצנת.
לסגור היטב ולערבב .
מוכן תוך שבוע ימים
ניתן להשאיר מחוץ למקרר
* טיפ ממני אליכם – להכניס רק מזלג נקי לתוך הצנצנת
סרטון עם מתכון נוסף לפלפל שיפקה או ירוק כבוש: