דרגו את המתכון

פנקייק כשר לפסח מקמח תפוחי אדמה: המתכון המהיר שישדרג לכם את החג!

חולמים על פנקייקים אווריריים ונימוחים שיפנקו את המשפחה גם בחג הפסח? תשכחו מפנקייקים כבדים ומתפוררים! המתכון הזה לפנקייק מקמח תפוחי אדמה הוא בדיוק מה שאתם צריכים: פינוק מושלם, קל ומהיר להכנה, עם תוצאה רכה, טעימה וכל כך אוורירית, שלא תאמינו שהוא בכלל כשר לפסח. מוכנים לקצור מחמאות?

מידע בסיסי על המתכון

מצרכים

הוראות הכנה

  1. בקערה בינונית, ערבבו היטב את קמח תפוחי האדמה, אבקת האפייה, הסוכר ומלח.
  2. הוסיפו אל הקערה ביצים, תמצית וניל, חלב ושמן. טרפו היטב עד לקבלת בלילה חלקה ואחידה (אל דאגה אם בתחילה נוצרים מעט גושים קטנים, הם יתמוססו).
  3. חממו מחבת גדולה על אש בינונית, הוסיפו שימון דק (מומלץ להשתמש במחבת נון-סטיק).
  4. השתמשו בכף גדולה או מצקת קטנה ליצירת פנקייקים עגולים בגודל בינוני על המחבת החמה.
  5. טגנו כל פנקייק כ-1-2 דקות עד להופעת בועות קטנות בחלק העליון, הפכו בזהירות וטגנו את הצד השני עוד חצי דקה ועד להזהבה עדינה.
  6. הגישו את הפנקייקים חמים עם תוספות מועדפות (סירופ מייפל אמיתי, דבש, שוקולד מומס או פירות טריים).

למה תאהבו את המתכון הזה?

טיפים להצלחה בטוחה

וריאציות ושדרוגים מגרים במיוחד

איך להגיש?

הגישו את הפנקייקים עם ערימת פירות חתוכים יפה כגון תותים, קיווי, או בננות ופזרו אבקת סוכר עדינה מעל. לצד צלחת עם סירופ מייפל או דבש, לא יהיה מי שיוכל לעמוד בפיתוי!

הכנתם? התאהבתם? ספרו לנו בתגובות ואל תשכחו לשתף עם המשפחה והחברים את המתכון שיהפוך לפייבוריט החדש של החג!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות